Home > Bedrijfspresentaties
Leeuwarden Heeft Werk

Bedrijfspresentaties

client
callcenter-career.nl

callcenter-career.nl

Are you looking for challenging callcenter work in the Netherlands? We have a large selection of callcenter jobs available, for which we’re looking for people that are skilled in languages. Each of the callcenter vacancies have their own requirements, so make sure you read all the details!
Callcenterwerk

Callcenterwerk

Callcenterwerk.nl bemiddelt landelijk in alle soorten callcenter vacatures. Zoek je een parttime baan met flexibele werktijden, of een goedbetaalde fulltime baan? Dan wordt het tijd om kennis te maken.
Career Result

Career Result

Career Result - Experts in Dedicated Recruitment. Een team van professionele en functie-gespecialiseerde Recruitment Experts dat het invullen van kritische vacatures mogelijk maakt met een bijzonder goede match als resultaat.
Carré Werktuigbouwkunde

Carré Werktuigbouwkunde

Carré consulting is onderdeel van de Carré groep en richt zich op ambitieuze werkgevers. Carré consulting biedt structurele oplossingen op het gebied van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Onze klanten zijn kleine en middelgrote organisaties. Wij hebben meerdere jaren ervaring binnen de werving & selectie op zowel bureau- als corporateniveau.
CO professionals

CO professionals

Een schakel die zich met meer dan 25 jaar ervaring in de arbeidsmarkt mag beroepen op gedegen vakkennis op het gebied van het recruiten en het plaatsen van mensen en vakkundigheid op het gebied van begeleiden en ontwikkelen van mensen en hun talenten.
Consolid

Consolid

In Ă©Ă©n oogopslag zien welke Automotive vacatures er in jouw regio zijn? Consolid Automotive biedt werk aan op het gebied van techniek, logistiek, aftersales en sales. Registreer je met het eenvoudig uploaden van je profiel, je motivatie en je wensen. Daarna kun je dit altijd up to date houden en reageren op de laatste vacatures.
CPM

CPM

Wie wil je zijn vandaag? Dezelfde als gisteren? En eergisteren? Bij CPM Fieldmarketing is geen dag gelijk. Werken bij CPM betekent werken uit naam van grote A-merken. Kort of lang. Net wat je zelf wilt. Parttime of fulltime. Carrière of bijbaan. Werken bij CPM is voor iedereen anders.
Dental Care Professionals

Dental Care Professionals

Dental Care Professionals is sinds 2007 actief in de mondzorg met werving en selectie, praktijkbemiddeling en advies. Onze aanpak kenmerkt zich door een persoonlijke en betrokken benadering en een professionele werkwijze. Wij zetten met plezier ons netwerk, onze kennis en ervaring in voor onze opdrachtgevers en kandidaten.
Doornbos Werving & Selectie BV

Doornbos Werving & Selectie BV

Sinds de start van het bedrijf in 2000 is Doornbos Werving & Selectie bekend geworden als recruitment specialist binnen de Agribusiness. Ook buiten deze sector bemiddelen wij regelmatig kandidaten naar passende Vacatures. Voor een nieuwe leidinggevende uitdaging, een commerciële of een specialistische functie ben je Doornbos Werving & Selectie aan het juiste adres. Door onze persoonlijke aanpak hebben we door de jaren heen veel kandidaten kunnen helpen bij hun zoektocht naar een passende uitdaging. Vaak ging het om vacatures die niet eens op onze website hebben gestaan. De eerste maanden van Doornbos Werving & Selectie in 2011 zijn zeer succesvol verlopen. Voor de komende periode hebben we ook goede verwachtingen. Veel van onze opdrachtgevers hebben de afgelopen tijd hun organisatie tegen het licht gehouden om slagvaardig te zijn voor de toekomst. We merken dat deze plannen niet altijd met hun huidige medewerkers gerealiseerd kunnen worden. Hierdoor ontstaan gerichte vacatures. Ook de mobiliteit onder medewerkers neemt weer toe (vertrouwen) waardoor vacatures ontstaan die vaak snel ingevuld moeten worden. Heb je een HBO/WO opleiding en gerichte kennis en ervaring in de Agribusiness. Informeer dan naar de mogelijkheden bij Doornbos Werving & Selectie.

Onze klanten

Retailbaan ECO NOVA B.V. Tentenbouwwerk BaanVisie
Leeuwarden Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.