Home > Bedrijfspresentaties > Doornbos Werving & Selectie BV
Leeuwarden Heeft Werk

Doornbos Werving & Selectie BV

Doornbos Werving & Selectie BV
Sinds de start van het bedrijf in 2000 is Doornbos Werving & Selectie bekend geworden als recruitment specialist binnen de Agribusiness. Ook buiten deze sector bemiddelen wij regelmatig kandidaten naar passende Vacatures. Voor een nieuwe leidinggevende uitdaging, een commerciƫle of een specialistische functie ben je Doornbos Werving & Selectie aan het juiste adres.

Door onze persoonlijke aanpak hebben we door de jaren heen veel kandidaten kunnen helpen bij hun zoektocht naar een passende uitdaging. Vaak ging het om vacatures die niet eens op onze website hebben gestaan.

De eerste maanden van Doornbos Werving & Selectie in 2011 zijn zeer succesvol verlopen. Voor de komende periode hebben we ook goede verwachtingen. Veel van onze opdrachtgevers hebben de afgelopen tijd hun organisatie tegen het licht gehouden om slagvaardig te zijn voor de toekomst. We merken dat deze plannen niet altijd met hun huidige medewerkers gerealiseerd kunnen worden. Hierdoor ontstaan gerichte vacatures.

Ook de mobiliteit onder medewerkers neemt weer toe (vertrouwen) waardoor vacatures ontstaan die vaak snel ingevuld moeten worden.

Heb je een HBO/WO opleiding en gerichte kennis en ervaring in de Agribusiness. Informeer dan naar de mogelijkheden bij Doornbos Werving & Selectie.
Deel dit bedrijf

Onze klanten

Career Result telefonischwerk.nl allyou Together Abroad Matchpartner-zorg
Leeuwarden Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.