Home > Bedrijfspresentaties
Leeuwarden Heeft Werk

Bedrijfspresentaties

client
Helder Recruitment

Helder Recruitment

Helder Recruitment is specialist in werving en selectie en detachering van starters en professionals met een MBO+, HBO of WO achtergrond. Onze doelgroep bestaat uit ambitieuze kandidaten die toe zijn aan een eerste of volgende stap in hun carri├â┬Ęre.
Hotzzpot

Hotzzpot

Hotzzpot is een community specifiek gericht op zzp'ers. Opgericht door zelfstandigen, voor zelfstandigen die het doel hebben om een netwerk op te zetten met gelijkgestemde zzp'ers die ook zoeken naar een verfrissende aanpak als het om zakendoen gaat.
HRM Progress

HRM Progress

Wij zijn een dienstverlener die zich bezig houdt met de personele bezetting bij organisaties op het gebied van hoger opgeleiden in de agrarische sector. Wij bieden u een totaaloplossing voor uw personele continuiteit, dit doen wij door middel van ons PROFIT® Concept.
Hunt IT BV

Hunt IT BV

Hunt IT B.V. bemiddelt al jaren tussen actieve, talentvolle ICT- professionals en dynamische moderne opdrachtgevers. Hunt IT B.V. vult landelijk uitdagende vacatures in, projectmatig, op basis van een detavast constructie of middels W & S en is NEN 4400-1 gecertificeerd.

Onze klanten

Independent Hospitality Zorgstudent klantenservice-medewerker Sarister TopTechnici ReFlex Personeel BV Initial
Leeuwarden Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.