Home > Bedrijfspresentaties
Leeuwarden Heeft Werk

Bedrijfspresentaties

client
Easy-select

Easy-select

Easy-Select is een makkelijke, goedkope en snelle oplossing bij het zoeken naar een kandidaat voor uw organisatie. Easy-Select biedt een nieuw concept in de werving en selectie. Wij concurreren met de advertentie- en jobsites markt maar bieden een totaaloplossing voor hetzelfde geld. Snel en doeltreffend!
ECO NOVA B.V.

ECO NOVA B.V.

ECO-job is het specialistische bemiddelingsbureau voor vacatures en personeel in de milieusector. Wij helpen bij het vinden van jouw ideale baan.
Eqeep Group

Eqeep Group

Eqeep is een ervaren dienstverlener op het gebied van Consulting en Detachering.
Fintrex BV

Fintrex BV

FINTREX is specialist in klantcontact functies. Wij zijn dƩ partij, die telefonisch personeel (agents, supervisors, managers) levert binnen de contactcenter branche. FINTREX is vanuit 15 regiovestigingen actief in heel Nederland.
Flexian BV

Flexian BV

Flexian Recruitment realiseert de juiste match tussen mens en organisatie. Dat staat voor talent herkennen, dromen waarmaken, ambities realiseren en organisaties helpen hun resultaten te verbeteren. Consultants van Flexian zijn branche gespecialiseerd en spreken de taal. Ze richten zich op duurzaam succes.
ForAmbition Werving & Selectie en Detachering

ForAmbition Werving & Selectie en Detachering

ForAmbition is een werving & selectie- en detacheringsbureau voor professionals in de vakgebieden (commerciƫle) arbeidsbemiddeling, sales en techniek. ForAmbition is NEN 4400-1 gecertificeerd en is geregistreerd bij de Stichting Normering Arbeid (SNA).
Franchise Result

Franchise Result

Op Franchiseformule.nl kunt u uw franchiseformule op diverse manieren onder de aandacht brengen bij kandidaat-franchisenemers
FreshConnections

FreshConnections

Hoe kunnen we je helpen? FreshConnections levert de volgende diensten: - Detachering op gebied van IT-vraagstukken, onder leiding en toezicht van FreshConnections - Het voeren van ZZP Administraties - Factoring voor ZZP'ers - Turn-key IT-Projecten infrastructuur

Onze klanten

Agrifoodmatch Nederland callcenter-career.nl Consolid
Leeuwarden Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.