Home >

Service medewerker Consumenten

Locatie

Leeuwarden

Gepubliceerd op

20-07-2021

Naam organisatie

Yource Group

Wat ga jij doen?

Jij gaat service verlenen en laat op deze manier PostNL van zijn beste kant zien! Hoe doe je dat precies en wat heb je hier voor nodig? De kern zit hem in het luisteren naar de klant en het in leven in de situatie waar zij in zitten. Daarnaast moet je met snelle oplossingen komen die aansluiten op de wensen van de klant. Wanneer je dit feilloos doet, weet je zeker dat de klant met een tevreden gevoel weer op hangt.

Het fijne bij deze functie is, is dat jij wanneer je telefonisch de vragen goed kunt op pakken jouw takenpakket gaat uitbreiden met chat, mail en webcare. Stap voor stap wordt jij dè klantexpert bij PostNL die de beste service weet te bieden.

Klinkt dit allemaal nieuw voor je? Geen nood, jij krijgt bij PostNL een twee weken durende betaalde fulltime (maandag t/m vrijdag) training voor af. Deze training volg je op de vestiging in Leeuwarden. Op deze manier leer je alle kneepjes van het vak en kun jij volledig voorbereidt aan de slag.

Wat zoekt PostNL precies voor service kanjers? Om deze functie te kunnen uit oefenen moet je minimaal 16-24 uur per week beschikbaar zijn. Ben je meer beschikbaar? Helemaal goed! Je kan namelijk je uren opschalen tot een maximum van 36 uur per week. Daarnaast ben je van maandag t/m zaterdag beschikbaar waarvan minimaal 2 avonden en eens in de 2 weken op zaterdag. Het startsalaris bedraagt € 7,98 bruto per uur (tot 21 jaar) of € 9,97 bruto per uur (vanaf 21 jaar). Dit salaris stijgt nog naar mate je meer taken en verantwoordelijkheden krijgt.

Voor welk bedrijf werk je?

Cendris (Part of Yource) in Leeuwarden, dat wordt jouw werkplek. De vestiging is goed te bereiken met het OV. Op de werkvloer heerst een ontspannen en informele sfeer. Je kan altijd bij jouw collega's terecht voor een praatje of vragen. Yource is de specialist in klantcontact en dat betekent dat wij ontzettend veel mogelijkheden voor jou hebben. Bij ons staat You voor de mensen die bij ons werken en dat is waar alles voor ons om draait. Als member zijn wij er voor jou, bij iedere stap in jouw carrière! Dit betekend dan ook wanneer je ambities hebt om door te groeien, wij jou daar ontzettend graag bij willen helpen. Doorgroeien naar bijvoorbeeld een functie van teamleider of een andere senior functie, is allemaal mogelijk.

Wat bieden wij?

  • Een startsalaris van € 7,98 bruto per uur (tot 21 jaar) en € 9,97 bruto per uur (vanaf 21 jaar), wat nog gaat stijgen wanneer jouw werkzaamheden uitbreiden;
  • Een betaalde fulltime training van 2 weken;
  • Een parttime of fulltime functie van minimaal 16-24 uur en maximaal 28-36 uur;
  • Thuiswerken is na een tijdje ook mogelijk;
  • Doorgroeimogelijkheden;
  • Persoonlijke begeleiding gericht op jouw ontwikkeling;
  • Fijne werksfeer;
  • Boost voor jouw CV!

Wat vragen wij?

  • Minimaal MBO niveau 3 werk- en denkniveau;
  • Woonachtig in de omgeving van Leeuwarden;
  • Fulltime beschikbaar voor de training;
  • Sociaal vaardig;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Goed kunnen luisteren, doorvragen en empathisch.

Hoe kun je solliciteren?

Wil jij graag werken als Service medewerker bij PostNL in Leeuwarden? Klik op de sollicitatiebutton en vul in een paar korte stappen het sollicitatieformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Leeuwarden Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.