Home >

Klantenservice Medewerker PostNL Leeuwarden

Locatie

Leeuwarden

Gepubliceerd op

20-05-2021

Naam organisatie

Yource Group

Wat ga jij doen?

Weet jij problemen moeiteloos om te zetten in oplossingen? Als klantenservice medewerker voor PostNL beantwoord je vragen en los je klachten op van klanten. Op een gezellige werkvloer leer jij alle kneepjes van het vak. Tussen de 12-40 uur per week ga jij aan de slag middenin het bruisende centrum van Leeuwarden.

Als Klantenservice Medewerker PostNL start je de dag na een goed kop koffie en een gezellige babbel met jouw collega's met het beantwoorden en oplossen van klantvragen. Je staat de klanten telefonisch, via de chat of per e-mail te woord; dit zijn zowel particuliere als zakelijke klanten. Je kan onder andere vragen krijgen over de status van een pakket of over de faciliteiten van PostNL-locaties. PostNL heeft 5 verschillende afdelingen, dus iedere klantvraag is weer een nieuwe uitdaging.

'Pouvez-vous m'aider?' Dit is voor jou heldere taal. Zonder de Franse slag weet jij met gemak de klanten verder te helpen in woord en geschrift met de Franse taal. Tres bien!

Voor welk bedrijf werk je?

Binnen Cendris ga jij aan de slag bij een van de grootste callcenters van Nederland. Cendris is part of Yource en valt onder de Yource Group. Binnen Cendris is er alle ruimte om jouw talent te laten stralen! Jij staat namelijk centraal en met de hulp van Cendris kan jij je ontwikkelen.

De vestiging is gelegen in het centrum van één van de elf steden, namelijk Leeuwarden. Geen schrik! Het station is op 5 minuten loopafstand van de vestiging, dus je Friese doorlopers kan je thuislaten.

Naast dat je terecht komt in een leuk team biedt Cendris een puntenspaarsysteem aan. Door het verzamelen van Cendris Coins kan jij in de shop leuke extra's scoren, zoals een dagje uit of leuke gadgets.

Wat bieden wij?

Wij bieden je

  • Een salaris tussen de € 7,90 en € 9,87, dit kan nog stijgen naar mate je meer verantwoordelijkheden krijgt en meer ervaring op doet binnen PostNL;
  • Een baan tussen de 16-40 uur in de week;
  • Een leuke werkplek waar jij mooie ervaringen op kunt doen;
  • Een mooie training die jou ontwikkelt op het gebied van klantcontact (2 weken fulltime);
  • Na een tijdje is thuiswerken mogelijk;
  • Een werkplek met doorgroeimogelijkheden;
  • Een leuk team met collega's en Cendris Coins voor leuke extra's.

Wat vragen wij?

Jij bent

  • Flexibel inzetbaar tussen de werktijden van 08.00 tot 22.00 uur;
  • In de avonden beschikbaar en om de 2 weken in het weekend;
  • 2 tot 4 weken beschikbaar om fulltime de training te volgen;
  • Woonachtig in de omgeving van Zwolle of Leeuwarden;
  • In woord en geschrift goed met de Nederlandse en Franse taal.

Hoe kun je solliciteren?

Wil jij graag werken als klantenservice medewerker voor PostNL bij Cendris in Leeuwarden? Klik op de sollicitatiebutton en vul in een paar korte stappen het sollicitatieformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Leeuwarden Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.