Home > Bedrijfspresentaties > Sarister
Leeuwarden Heeft Werk

Sarister

Sarister
Dewitec is een relatief jonge en enthousiaste club hardwerkende ingenieurs. Wij zijn gespecialiseerd in het slaan van bruggen tussen ingenieurs en projecten. We zijn selectief met de aanname van projecten. Zodat de juiste mensen op de juiste plek komen.
Wij zoeken de uitdagingen bij onder andere architecten, ingenieursbureaus, gemeenten, woningcorporaties en aannemers. En wij zoeken de juiste professionals bij het juiste project. Dat zijn zowel ervaren als startende ingenieurs die wij detacheren of freelance ingenieurs voor wie wij bemiddelen. Veelal zijn onze mensen werkzaam bij opdrachtgevers in Zuidwest Nederland.

Ingenieurs voor ingenieurs
Zelf hebben we ruime ervaring in werktuigbouwkunde, civiele techniek en bouwkunde én in arbeidsbemiddeling. Zo kunnen we inhoudelijk precies inschatten aan welk profiel onze mensen moeten voldoen om met succes aan het project te werken. Door onze ervaring in arbeidsbemiddeling kunnen wij een uitstekende selectie maken van de juiste ingenieur voor het juiste project.
Meer dan voorzien in behoefte aan capaciteit in technische projecten

Dewitec gaat veel verder dan het oplossen van een tijdelijk capaciteitsprobleem. Ons technisch projectbureau kenmerkt zich door zorgvuldige selectie van ingenieurs én projecten. Door persoonlijke aandacht en begeleiding werken onze ingenieurs met veel plezier en succes aan projecten bij onze opdrachtgevers. Wij selecteren de juiste ingenieurs op harde en zachte criteria tijdens onze persoonlijke interviews. Vervolgens begeleiden we onze mensen intensief gedurende de looptijd van het project. Door een juiste selectie, betrokkenheid en begeleiding weten wij mensen blijvend aan ons te binden.

Geschiedenis van het technisch projectbureau Dewitec
Dewitec is op 7 februari 2005 opgericht door Ivo de Wildt. Ivo heeft een opleiding- en ervaringsachtergrond in de civiele techniek en arbeidsbemiddeling. Door de opgedane kennis, contacten en ervaring kon het technisch projectbureau al snel groeien. In 2007 heeft Dewitec een flinke groep ervaren, gemotiveerde projectmedewerkers in dienst en bedient de markt vanuit kantoren in Dordrecht en Breda.

Deel dit bedrijf

Onze klanten

Rousch CallcenterSpot.nl Franchise Result Agrifoodmatch Nederland allyou Opel Aktiesport
Leeuwarden Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.