Home > Bedrijfspresentaties > NOVA DIA
Leeuwarden Heeft Werk

NOVA DIA

NOVA DIA
Welkom bij ons bedrijf, als je gedetacheerd wilt worden. Of als je een medewerker zoekt voor jouw organisatie.
Wij willen verzekeringsvakmensen graag een thuis bieden. Doel van deze site is je een handige ingang te geven in ons bedrijf, Nova Dia. Dat is al tien jaar de specialist in detachering van medewerkers in assurantiefuncties. Bijvoorbeeld schadebehandelaars en acceptanten. En alle denkbare andere functies op het gebied van schade- en levensverzekeringen, pensioenen, hypotheken, zorgverzekeringen en andere financiële diensten. Opdrachtgevers zijn met name verzekeringsmaatschappijen, volmachtbedrijven, banken, serviceproviders en tussenpersonen.

Als bedrijf voelen we ons onderdeel van de verzekeringsbranche. Mensen met kennis van verzekeringen en ervaring in de verzekeringsbranche, brengen wij met enthousiasme stap voor stap verder in hun ontwikkeling naar verzekeringsprofessional. Medewerkers die dat inmiddels zijn, houden wij up to date. Door middel van PE en door lezingen. Door samen te praten over het vak. Door nieuwe opdrachten te zoeken, die uitdagend zijn. Daarnaast maken we mensen die in een andere branche hebben gewerkt alsook schoolverlaters enthousiast om te werken in de verzekeringsbranche. We ontwikkelen hun kennis en koppelen dat aan het opdoen van ervaring. We willen onze opdrachtgevers een interessante mix kunnen bieden van assurantieprofessionals en aanstormend talent en alles wat zich daartussen begeeft.

Ervaren verzekeringsvakmensen
We hebben een vaste kern van ervaren medewerkers. Die zijn bij ons in loondienst, vaak vele jaren achtereen. Ook kan een medewerker voor een bepaald project bij ons in dienst zijn. Bovendien zijn er steeds meer zzp'ers die door ons gedetacheerd worden.

Trainees 2b
Jonge hbo'ers met de juiste competenties om gevarieerde opdrachten in de financiële dienstverlening uit te voeren, bieden wij een aantrekkelijk en uitdagend traineeship. Ons beproefde concept daarvoor hebben wij een nieuwe naam gegeven: Nova Dia 2b.
Deel dit bedrijf

Onze klanten

Assistentematch Matchpartner re-integratie CPM Place-IT ICT-Arbeidsmarktspecialist Breinstein
Leeuwarden Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.