Leeuwarden Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures

Joinuz

Joinuz

We hebben het vermogen anders aan te kijken tegen capaciteitsproblemen. En dat leidt vaak tot creatieve en kostenbesparende oplossingen.
Wij helpen professionals – ervaren of nog groen – hun ambities waar te maken bij een professionele organisatie. Opdrachtgevers bieden we een uitgebreid netwerk van ambitieuze professionals met hart voor hun vak. En de drive om optimaal te presteren.

Detachering
Bij verschillende bedrijven de sfeer proeven zonder meteen vast te zitten aan een vaste baan. Dat kan via detachering. Als wij je detacheren, kom je bij ons in dienst. De periode dat je bij een en hetzelfde bedrijf werkt, ligt tussen de 2 en 10 maanden. Daarna zoeken we een nieuwe opdrachtgever voor je. Uiteraard in goed overleg met jou. Na elk project evalueren we hoe je hebt gefunctioneerd. Of je het naar je zin hebt gehad. Op welke punten jij jezelf eventueel nog kunt verbeteren. Zo helpen we je je verder te ontwikkelen. Ben je na een tijd toe aan meer vastigheid? Dan helpen we je een vaste baan te vinden.

Werving [amp] Selectie
Ben je toe aan een volgende stap in je carrière, maar heb je zelf even de puf niet om er echt werk van te maken? Wij helpen je graag verder. Kom met ons praten, vertel van je wilt, zoekt en kunt. Vervolgens gaan we actief voor je op zoek naar een functie en een organisatie die daar naadloos op aansluiten. We helpen je goed voorbereid je sollicitatiegesprekken in te gaan, de beste arbeidsvoorwaarden te bedingen en een arbeidsoverkomst af te sluiten die niets te wensen overlaat. Bemiddeling van A tot Z, dus.

Mobiliteit
Tijdelijk bij een andere werkgever werken, met behoud van je huidige vaste baan. Een uitkomst als je bijvoorbeeld in een outplacementtraject zit. Of gewoon goed om eens te ervaren hoe het bij een andere bedrijf reilt, zeilt en werkt. Vaak levert dat nieuwe inzichten op, een bredere kijk op je vakgebied. Bovendien leer je nieuwe mensen kennen en vergroot je je professionele netwerk. En dat allemaal zonder je financiële vastigheid vaarwel te hoeven zeggen. Het kan met ons mobiliteitsplan.

Deel dit bedrijf

Onze klanten

Search & Solve Recruitment Services Linked Professionals V.O.F. Novaccent Matchd Keij Consultancy Oudvit Seniorenbanen
Leeuwarden Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.