Leeuwarden Heeft Werk

Irmato

Irmato
Dé kennispartner in industriële automatisering, van ontwikkeling tot en met realisatie en service en onderhoud

Missie
Irmato wil de kennispartner zijn voor zowel ontwikkeling als realisatie van de best passende oplossing op het gebied van product- en procesinnovatie.

Beschrijving
Irmato vindt haar oorsprong in Weert waar het is opgericht door Vitor Moonen in 2003. Na een snelle start volgde een gezonde groei in lijn met een duidelijke missie: “Irmato is de kennispartner van ontwikkeling tot en met realisatie voor de best passende oplossing”. Irmato opereert op een steenworp van de grote kenniscentra en is zodoende een antwoord op de kenniseconomie. Vandaag de dag is de visie nog steeds geldig en is Irmato uitgegroeid tot een succesvolle onderneming met vestigingen in Eindhoven, Veghel, Drachten, Groningen, Borne, Veldhoven, Mierlo, Aachen (D) en Kinrooi (B). Het hoofdkantoor is gevestigd in Stramproy.

Irmato heeft inmiddels meer dan 300 professionele kenniswerkers aan zich weten te binden. Zodoende is vele tientallen jaren ervaring vanuit verschillende branches en industrieën in huis en voor een scala van klanten beschikbaar. Irmato is in de loop der jaren van een monodisciplinaire- naar een multidisciplinaire project organisatie gegroeid. Gezien de groeiende vraag naar totaaloplossingen richt Irmato zich steeds meer op het aanbieden van totaalconcepten ofwel ‘one stop shopping’.

In het vacature overzicht vind je naast vaste posities en vacatures waar wij doorlopend voor werven, ook vacatures die wij op projectbasis invullen. Tijdens een kennismaking lichten wij graag persoonlijk toe welke mogelijkheden het beste passen bij jouw wensen, ambities en capaciteiten.
Deel dit bedrijf

Onze klanten

Redvice WinWinWerkt Zorgstudent AV Werving & Selectie Irmato CO professionals Koelewijn & Partners Mobility Media BV
Leeuwarden Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.